Welkom bij Vast-immo

Bij ons zit u zeker en vast goed !

Bij Vast-Immo staan we vol enthousiasme en met een glimlach klaar in de zoektocht naar uw droomwoning. Iedere klant is voor ons belangrijk en wordt volledig ontzorgd van begin tot einde. Een goede verkoop start bij een correcte waardebepaling. We komen graag langs voor een gratis schatting en het toelichten van het hele verkoopproces. Daarnaast zijn we er ook om uw eigendom helemaal klaar te zetten voor een vlotte verkoop/verhuur. Vertrouw op ons en laten we samen een succesverhaal schrijven. Laat ons snel kennismaken!

Gratis schatting

Gratis schatting

“Zorgeloos uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Vast-immo voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies.”

Gratis schatting
Hou me op de hoogte

Hou me op de hoogte

“Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!”

Hou me op de hoogte
Samenwerken?

Samenwerken?

“Wil u uw onroerend goed zonder zorgen verkopen of verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We begeleiden u graag door het hele traject met de nodige ondersteuning, professioneel advies en een correcte service.”

Samenwerken?